Nyhetsbrev: motta våre råd om bil- og dekkvedlikehold

Montere vinterdekk, sjekke dekkenes lufttrykk, skifte batteriet på bilen ... Det er mye å tenke på for å vedlikehold bilen. Er det for mye bekymring for deg ?
Slapp av ! Point S vil gi deg alle de nødvendige råd om hvordan du skal vedlikeholde bilen din. I tillegg får du muligheten til å nyte godt av våre salgstilbud og ukentlige tilbudt. Vi lover at vi ikke skal sende deg spam med unødvendig informasjon ! Er du interessert? Fyll ut skjemaet under så får du snart en mail fra oss!

 

Identiteten til den ansvarlige for personvern og behandling av personlige opplysninger Behandlingsansvarlige er: • POINT S DEVELOPMENT, et aksjeselskap registrert i Lyons handelsregister under nummeret 491 028 627 med administrasjons- og postadressen 9, Rue Curie i Lyon (69006). •Point S Slynga 2 2005 Rælingen - Personverns ansvarlige kan også nås på følgende adresse: Claude Couillec - dpo@points-development.com Innsamlede opplysninger : Opplysningene som behandlingsansvarlige har samlet inn gjelder: etternavn, fornavn, adresse, e-mail og telefonnummer. Formål og juridisk grunn for behandlingen. Formålet for behandlingen av de personlige opplysninger gjelder : -Overføring av informasjon via posten eller over nettet om de nye tjenestene, de nåværende og kommende tjenestene. -Overføring av nåværende og kommende salgstilbud. -Overføring av råd om produkter og tjenester - Reklame. Behandlingen av de personlige opplysninger er basert på artikkel 6, paragraf 1, punkt a av personvernloven. Ved dette, blir abonenten informert om behandlingen av hans/hennes personlige opplysninger og om hvorfor operasjonene som er blitt utført med dem er nødvendige. Etter å ha gjort seg kjent med betingelsene knyttet til abonementet, godkjenner abonenten bruken og behandlingen av hans/hennes personlige opplysninger. Mottakeren av de personlige opplysningene: De innsamlede opplysningene vil bli behandlet av behandlingsansvarlige. De blir enten overført direkte eller indirekte til selvskapene med navnet POINT S i abonentens land og/eller til selskapene som behandlingsansvarlige har kontaktet for å utføre tjenestene. Varighet for lagring av personlige opplysninger De personlige opplysningene blir kun lagret i den tiden det tar å administrere forbindelsen mellom abonenten og behandlingsansvarlige. Innsynsrett, retterett og klagerett. Abonenten kan når som helst forlange å få se sine personlige opplysninger, be om å få dem endret eller slettet. Slik kan abonenten be om å få rettet, utfylt, klargjort, oppdatert eller slettet opplysninger som er feilaktige, ufullstendige eller lignende. Abonenten kan også be om å bli utmeldt fra nyhetsbrevet eller andre kommunikasjonsmåter brukt av behandlingsansvarlige. Hver abonent kan utøve denne retten og få tilsendt informasjon om hans/ hennes personlige opplysninger ved å skrive til: informatique@points-development.com. Behandlingsansvarlige garanterer abonenten at hans/hennes forespørsel vil snarlig bli behandlet og minst innen en måned fra og med datoen behandlingsansvarlige mottok forespørselen. I dette svaret vil behandlingsansvarlige gi abonenten opplysninger om hvilke foretak som er blitt utført. Abonenten kan også foreta en klage overfor utøvende myndighet.

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett