Fagdekk og Point S, en norsk og global ekspert på dekk og felg til alle typer kjøretøy

Les mer om historien og verdiene til det største nettverket i verden av uavhengige dekkforhandlere. I Fagdekk sier vi på norsk: Null stress med Point S !

Rich text

Point S var opprinnelig et fransk dekkselskap som ble opprettet av uavhengige entreprenører i 1971, og er nå det største uavhengige dekkforhandlersnettverket i verden. Vi har nå 6 100 salgssteder i 51 forskjellige land.

Fagdekk er norges største dekkjede, og ble stiftet så langt tilbake som i 1978 under navnet FAGDEKK. Vi har drøyt 90 medlemsbedrifter over hele landet, fra Flekkefjord i sør til Kirkenes i nord. Her leverer vi dekk og felger til absolutt alle typer kjøretøy, fra scootere og personbiler til lastebiler, anleggsmaskiner og landbruk. I 2011 ble vi medlemmer i verdens største uavhengige sammenslutning av dekkverksteder, Point-S. Her har vi nå mer enn 6.100 butikker over hele verden som våre kolleger, fordelt på 51 land.

Da vi er en uavhengig kjede så er vi ikke låst opp mot noen produsenter eller dekkmerker. Dette betyr at vi til enhver tid kan anbefale det som passer best for deg og ditt bruksområde, uten å måtte ta hensyn til en produsent som ønsker at vi skal selge deg akkurat det ene dekkmerket. Slik får vi gitt deg den beste service, og sikrer at du kjører både trygt og med dekk som passer til ditt budsjett.

 

Er du på jakt etter et sted der du kan få best mulig hjelp med alt som har med dekk og felg til alle typer kjøretøy?

Point S er verden største uavhengige kjede av dekkverksteder. Vi tilbyr et stort utvalg av tjenester som blant annet dekkskifte, avbalansering, dekkhotell og og en lang rekke andre tjenester som har med dekk og felg å gjøre. Stol på ditt lokale Fagdekk/ Point S verksted for å finne dekkene som passer best til dine behov! 

Dekk og felg til alle typer kjøretøy

De fleste av våre verksteder tilbyr også et stort utvalg av dekk til lastebiler, motorsykler, industri, traktorer og landbrukskjøretøy. 

Point S i Norge har mer enn 90 verksteder, fra Flekkefjord i sør til Kirkenes i nord. Alle våre verksteder er forpliktet til å respektere de strengeste kvalitetsregler for å tilby våre kunder den beste servicen.  Finn ditt nærmesteFagdekk/ Point S verksted og ta kontakt med våre eksperter!

FINN DITT FAGDEKK / POINT S VERKSTED
Nærmest deg