Vedlikehold av dekk til små varebiler, camping-biler og lastebiler

Du kan stole på Point S-ekspertene for å ta vare på dekkene til din varebil!

Om du bruker bilen på jobb eller privat eller begge deler, bør du prioritere sikkerheten.  Hos Point S tilbyr vi deg en rekke tjenester for å ta vare på din varebil, campingbil, eller lastebil. Finn alle våre tjenester hos din nærmeste Point S- butikk: skifte av dekk, innstilling, avbalansering eller lufttrykk-kontroll. Vi tilbyr også en rekke tjenester for å ta vare på bilen din som bremsevedlikehold, oljeskifte og vedlikehold av eksossystemet.

Rich text

Velg dekk til liten varebil og til lastebil: euro, P eller LT

Det er så mange dekk på markedet at det av og til kan være vanskelig å finne dekkene som passer best til akkurat din lille varebil eller lastebil. Du kan sette din lit til at Point S-mekanikerne vil hjelpe deg å finne de riktige dekkene når du skal skifte dekkene til varebilen din. 

Dimensjonene til de euro-metriske og P-metriske dekkene er blitt utformet for biler og breaks. De brukes også til lette lastebiler som små varebiler og til lette lastebiler som oftere blir brukt til å transportere passasjerer enn varer. Disse to systemene gir flere tekniske fordeler som redusering av støynivået, mindre kjøremotstand og bedre kjørekomfort, mer bensinsparing og lettere vekt .

De LT-metriske dekkene er mer robuste og kan derfor tåle en tung last i ekstreme forhold. De er derfor mer egnet til kommersielt bruk. De er også laget for å kunne tåle et høyere lufttrykk, slik at dekket tåler større vekt. Men du kan likevel velge P-metriske dekk til din  varebil hvis du skjelden bruker maksimalvekt-kapasitetene. 

 

Vedlikehold av lastebildekk

Hvis du er lastebilsjåfør  kan du ikke tillate deg å miste en jobbanledning fordi du har en feil på bilen. Derfor kan du stole på at Point S vil hjelpe deg til å holde dekkene og lastebilen din i god stand, for de er en av bilens viktigste deler.
Vedlikehold av dekk til små varebiler.
Hos Point S tilbyr vi deg alltid dekk som passer til dine behov. Små varebiler og lastebiler trenger solide dekk, som tåler ekstreme forhold og et krevende bruk.

 

Vedlikehold av campingbil-dekk

Hvis du liker å reise på egen hånd og utforske verden i din campingbil, må du ikke la et teknisk problem ødelegge reisen din! Du kan stole på at våre Point S-eksperter vil sjekke bilen din grundig før du reiser så du unngår at ferien blir ødelagt av et teknisk problem med bilen og kan tilbringe hyggelige stunder med venner og familie. Vi vil gi deg alle de råd du trenger og gjøre de nødvendige kontrollene for at du skal kunne kjøre rolig til sinns i full sikkerhet.

Vi holder alltid vårt team informert om de siste teknologiene for å kunne gi deg de beste rådene og tilby deg den beste servicen til den laveste prisen som passer til din bil og ditt bruk av den. Både på jobb og før ferien, husk å få sjekket dekkene dine av en Point S-ekspert for å unngå dårlige overraskelser!

For nærmere informasjon, gjør en avtale med en av våre eksperter eller besøk ditt nærmeste Point S verksted !

Ta en titt på våre eksperttips om vedlikehold av dekk og felger