Bridgestone

Rich text

Informasjon om Bridgestone

Dette merket med stort renommé har vært ledende på internasjonalt nivå side 1931. Alt begynte da giganten Shojiro Ishibashi grunnla selskapet i Japan. Helt fra begynnelsen av opplevde selskapet en blomstrende suksess. For å styrke sin makt, bestemte selskapet seg for å fusjonere med Firestone Tire & Rubber Compagny i 1981. I 1992, dro det på jakt etter det amerikanske markedet og flyttet sitt sete til Nashville i Tennessee. Mellom 1997 og 2010, ble selskapet den offisielle  leverandøren til Formel 1. En knusende dominans på dekkmarkedet ble konstatert, særlig fra 2015 av. I dag fortsetter merket å dele sin unike ekspertise og kunnskap med dekkverdenen.

 

Produktene og teknologien Bridgestone

Denne fabrikanten har med sine dekk klart å temme snø, regn, svinger og de mest vanskelig tilgjengelige veier og stier med deres fremragende ytelse, langlivethet og gode veigrep. Det første dekket  ble lansert av det japanske selskapet forløperen Driveguard, og merket jobber hele tiden med å utvikle sin ekspertise i sikkerhet, komfort og kjøreglede, for å best mulig tilfredsstille bilførernes krav.

Navnet Bridgestone assosieres med en gang med sport. Merket er blitt pioner i sportskategorien. En kamp som den japanske fabrikanten har ført siden 1997. Og enda en gang har han vunnet! Siden merket i dag er den fremste leverandøren til Verdensmesterskapet formel 1 og til Mesterskapet GP2.

 

Merket Bridgestone

Bridgestone er mer enn 80 års erfaring, suksess og innovering. Som det perfekte symbolet på eksellense, har merket skapt seg et gått rykte i årenes løp ovenfor alle konkurrerende dekkmerker. Siden det ble skapt i 1931, har det raskt blitt  selve referansen til dekkmarkedet. Og hva er så hemmeligheten bak dets suksess? Det er uten tvil dets konstante ønske om å innovere og garantere en eksepsjonell ekspertise.

 

Bridgestones fremtid

Hva vil bli Bridgestones fremtid hvis ikke hele verden går sammen for å redde miljøet? Det japanske selskapet er fullstendig klar over at dette ansvaret begynner med dem. Det forplikter seg til å bevare miljøressursene, redusere CO2-utslippene og miljøinnvirkningene av deres aktivitet. Og på toppen av alt, informerer Bridgestone sine kunder om nødvendigheten av å redusere drivstoffforbruket og forlenge dekkenes levetid.

 

Samarbeidet mellom Point S og Bridgestone

Point S og Bridgestone Tires har en felles kommersiell historie på flere markeder. Samarbeidet på internasjonalt nivå er blitt styrket de siste årene og gjort dem til verdenspartnere. Partnerskapet er i dag vel etablert i over 18 land over hele verden med hundre tusener av dekk solgt hvert år. Fellesmålet til Point S og Bridgestone er å utvikle sitt samarbeid i de landene hvor Point S har filialer, ved å utnytte forhandlingskapasiteten til hver butikk og ved å samtidig garantere lønnsomhet på lang sikt.

 

Produktserien Bridgestone

Turanza T005: Skulderspennene og den optimaliserte fordelingen av tomrom i profilens sentrale del, garanterer vannevakueringen. Økt deformeringsmotstand takket være båndene mellom skulderforsterkerne garanterer en regelmessig skulderkontakt ved bremsing.

Driveguard:Optimalisert gummi-forsterkningslag i skuldrene for å støtte kjøretøyets vekt i tilfelle lufttrykket plutselig skulle synke, gjør at man kan beholde kontrollen og fortsette reisen i full sikkerhet i 80 km i 80 km/t*. Og innoverende cooling-teknologi  for en god temperaturregulering. Redusering av varmeoppheting ved lavt lufttrykk bevarer dekkenes sikkerhet og varighet.

Blizzak: 3D Bladene blir tilføyd den helt nye tegningen av rullebåndets mønsterdybde og balanserer strukturens fasthet uten å redusere bladenes fleksibilitet. De store skrå rillene skaper en klippekraft gjennom snøen og gir et sensasjonelt grep på snøveier. Sammenføyingen av de runde kantene bedrer evakueringen av vann og smeltet snø. Blokkene med spisse kanter evakuerer raskt vannet fra kontaktflaten og forbedrer veigrepet og styringen.

Duravis: Laget for å vare, Duravis R660 kombinerer varighet og utmerket slitasjemotstand. En høy kjørekapasitet gjør at man reduserer kostnadene på lang sikt og oppnår en lønnsomhet uten like. Rullebåndets svært innoverende mønster gir en sikker og pålitelig styring i alle værforhold. Den sofistikerte profilen er utformet for å raskt evakuere vannet fra kontaktoverflaten, og slik garantere en kort bremsedistanse på våte underlag.

 

Kjøp Bridgestone dekk i Norge!

Er du på jakt etter Bridgestonedekk? Kontakt ditt nærmeste Fagdekk-verksted for å finne og få montert dine dekk av en av våre eksperter.