Nokian

Rich text

Nokian dekk, en sikker vinner !

Rich text

 

Nøkkelinformasjon om Nokian

Nokian Tyres plc ble grunnlagt i 1988, men selskapets røtter strekker seg tilbake til 1898 da Finlands Gummifabrik Ab ble grunnlagt. Produksjon av personbildekk startet i 1932, og de produserte verdens første vinterdekk i 1934.

Selskapet er verdens nordligste dekkprodusent og gir bilister trygghet under alle forhold. Kunnskapen deres stammer fra skandinaviske røtter og verdier. Bæredyktig sikkerhet og miljøvennlighet gjennom hele livssyklusen er målet for dekkene til personbiler, lastebiler og tunge kjøretøy.

Den finske dekkprodusenten har tre testsentre som er sentrale i utviklingen deres av nordiske dekk som er laget for nordiske forhold. 

 

Testing og utvikling

Iherdig testing er viktig for Nokian Tyres da hverdagslige hendelser ikke alltid kan gjenskapes i laboratoriet. For at dekkene skal prestere godt under krevende og varierte nordiske forhold er praktiske tester en viktig del av utviklingen av dekkene deres. Fra før eier de testsenteret “White Hell” i Ivalo, Finland, hvor de tester vinterdekk, samt en testbane utviklet for vannplaningstester ved hovedkvarteret i hjembyen Nokia. I 2021 vil deres nye testsenter for sommerdekk stå klart i Spania. Det nye testsenteret vil inkludere en 7 kilometer lang oval bane for høyhastighetstesting.

Rich text

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk

Rich text

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler og er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren. Nye Hakkapeliitta R5 gir deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet. Det nye Double Block Grip-mønsteret gir førsteklasses grep og kjøreegenskaper, mens klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene.

Rich text

Det nye vinterdekket Nokian Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nye Nokian Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

Rich text

FINN DEKKENE SOM PASSER TIL DIN BIL:  Trykk HER

 

Hakka Garanti

Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka-sommerdekk, eller Hakkapeliitta-vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis. Gjør et trygt dekk-kjøp, og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to (2) uker fra kjøpsdato, og gjelder i ett (1) år.

AKTIVER DIN HAKKA GARANTI HER

 

Aramid Sidewall Teknologi

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner.

Gummiblandingen i dekksidene til SUV- og varebildekkene inneholder meget sterke Aramid-fibre. Aramid-fibre gjør at dekksidene tåler fysiske skader som støt og trykk mot felgens fot bedre. Aramid-fibre brukes også i skuddsikre vester, og i flyproduksjon.

LINK TIL YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=N5LvBke-UqY

 

 

Kjøp dine nye dekk fra Nokian Tyres hos Fagdekk!

Er du på jakt etter dekk fra Nokian Tyres? KLIKK HER  for å få tilbud fra ditt nærmeste Fagdekkverksted!