Continental

Rich text

 

Velger du det sikre, altså Continentaldekk? Da kan vi love deg en god opplevelse i kombinasjon med full sikkerhet! Montering, lufttrykk-kontroll eller reparasjon, våre eksperter er alltid der for å hjelpe deg.

Rich text

Aktuelle sommerdekk fra Continental:

 

Testvinner! - Continental PremiumContact 7 - Sikker kjøring har aldri føltes bedre
Testvinneren fra årets test av sommerdekk i NAF / Motor 2024. Klasseledende egenskaper på både våt og tørr vei. Topp sikkerhet og god balanse mellom kjørekomfort og sportslige egenskaper. Passer til et bredt spekter av personbiler.

Nyhet! - UltraContact NXT – Kjør mer bærekraftig og komfortabelt 
Med UltraContact NXT får du god kontakt med underlaget og lav rullemotstand kombinert med gode egenskaper på vått føre. UltraContact NXT er det mest bærekraftige personbildekket Continental har produsert noensinne.

SportContact 7  Utviklet for at du skal kunne presse grensene
Testvinnende UHP-sommerdekk utviklet for den aktive sjåføren som ønsker å hente ut mer av potensialet i bilen sin. Kombinerer presise kjøreegenskaper med topp ytelse under bremsing og akselerasjon på vått og tørt underlag. Dekket har overbevist gjentatte ganger i tester, og brukes også på Rudskogen Motorsenter, hvor de er montert på deres Porsche Cayman banebiler.

Rich text

VanContact Eco - Lettrullende og støysvakt varebildekk
VanContact Eco er Continentals nyeste dekk for varebiler med dimensjonsutvalg som passer de fleste kjøretøy. Dekket er støysvakt og kombinerer lettrullende egenskaper med godt grep på tørt og vått veiunderlag.

VanContact Camper - Balansert dekk for bobiler
Dekket kombinerer gode bremseegenskaper på vått og tørt veiunderlag med god stabilitet og kjørefølelse. Dekket har også gode vanndreneringsegenskaper når det er vått.

Rich text

 

Kjøp dine Continental-dekk hos Fagdekk! 

Er du på jakt etter Continental-dekk? KLIKK HER  for å få tilbud på nye Continental dekk til din bil!