Fortune

Rich text

 

Fortune dekk til personbiler, SUV’er og varebiler produseres av Prinx Chengshan Tyres, dette er Kina’s femte største dekkfabrikant med mange års erfaring. Dekkene har en kvalitet som ligger helt i fremste klasse, og spesielt vil du legge merke til følgende:

  • Lavt støynivå
  • Godt grep, også på våt vei
  • Lav rullemotstand

Her kan du se eksempler på ulike Fortunedekk til personbiler, SUV og varebil:

Rich text

Fortune har dekk i alle dimensjoner, fra de minste 13-toms dekkene og helt opp til 22-toms dekk til både EL-biler og andre kjøretøy.

Så sikre er vi på dette at vi gir deg en KOSTNADSFRI LIVSTIDSGARANTI:
Fortune logo livstidsgaranti
Rich text

Kort fortalt så innebærer denne at hvis det oppstår feil med et Fortunedekk som skyldes feil med dekket så erstatter* vi verdien av den gjenværende mønsterdybden på dette dekket!!

* Gjelder ikke slitasje, skader som skyldes ytre påvirkninger, punkteringer som skyldes fremmede objekter, kjøring med feil lufttrykk, overbelastning, feil hjulinnstilling eller hvis gjenværende mønsterdybde er under lovens minstekrav på 1,6 mm. Kjøpskvittering må kunne fremlegges.

 

Er du på utkikk etter et godt dekk som gir deg en behagelig kjøreopplevelse og god sikkerhet uten å tømme lommeboka helt så er Fortune et godt og trygt valg.