Goodyear

Rich text

Goodyear- et trygt valg for alle typer dekk

 

Rich text

GOODYEAR - Ledende innovatører i dekkbransjen

Goodyear er et av verdens største dekkselskaper. Selskapet har omtrent 62 000 ansatte og produserer på mer enn 46 anlegg i 21 land over hele verden. På sine to innovasjonssentre i Akron, Ohio og Colmar-Berg, Luxembourg, utvikles det toppmoderne produkter og tjenester som setter industristandarden for teknologi og ytelse.

Selskapet har utviklet dekk i mer enn 100 år og har også utviklet andre kjente dekkmerker som Dunlop.

Gummien i dekkene er omtrent som gode Goodyear-dekk fra starten. Deres unike gummiblanding gjør dekkene ekstra holdbare og trygge under alle typer veiforhold. Med Goodyear-dekk kan du være trygg på at dekkene er trygge og holdbare, uansett om du kjører bil, lett lastebil eller bruker dem på en tilhenger.

 

GOODYEAR SOMMER

Goodyears produktytelser blir bekreftet i ledende uavhengige dekktester.

I løpet av de siste 5 årene har dekkene våre vist stor kontinuitet i pallplasseringer!

78 pallplasseringer de siste 5 årene*

                                                      *Pallplasseringer for alle Goodyears produkter i alle Europeiske testmagasiner

 

Rich text

Eagle F1 Asymmetric 6

Ultra-high performance dekket Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 er klar for alt. Med fremragende grep, topp håndtering og total kontroll både på vått og tørt, er du klar for hva som enn venter rundt neste sving. Alt du trenger for å komme i gang er her.

 

Klar til å bli begeistret?

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 sommerdekk har blitt designet for å gi høy ytelse under alle sommerværforhold. Dette allsidige dekket er like pålitelig som det er spennende.

  • KLAR TIL Å BREMSE med overlegen bremseegenskaper under tørre forhold
  • KLAR TIL HÅNDTERING med topp håndtering under tørre forhold
  • KLAR TIL Å GRIPE med adaptivt våtgrep
  • KLAR FOR FREMTIDEN – passer for elektriske kjøretøy
Rich text

Avansert tørrkontaktteknologi

Økt tørrytelse med en kontaktflate som tilpasser seg og optimert hulrom for å reagere på belastningsvariasjoner. Kontaktområdet tilpasser seg til kjørestilen og øker når det trengs. Dette betyr at du kan kjøre med bedre grep og reagere bedre på ekstreme manøvre.

Rich text

Teknologi for utmerket våtbremsing

Om det regner, vil dette dekket hjelpe til med å holde deg på veien. Eagle F1 Asymmetric 6 sin øvre del av gummiblandingen inneholder et innovativt nytt harpikssystem som gjør at dekket har mer mikro-kontakt med veiens overflate. Dette betyr topp grep på fuktige eller våte veier.

 

Passer for elektriske kjøretøy

Eagle F1 Asymmetric 6 ble designet med tanke på elektriske kjøretøy. Dekkets støy reduserende mønster gir en reduksjon på 1 dB. Dekkets nye gummiblandingsteknologi reduserer rullemotstand for å bidra til å øke den elektriske rekkevidden. Dette betyr at dekket er klar for neste generasjon.

 

Kjøp dine nye Goodyeardekk hos Fagdekk!

Er du på jakt etter Goodyeardekk? KLIKK HER  for å få tilbud fra ditt nærmeste Fagdekkverksted!