Goodyear

Rich text

Goodyear- et trygt valg for alle typer dekk

Rich text

GOODYEAR - Ledende innovatører i dekkbransjen

Goodyear er et av verdens største dekkselskaper. Selskapet har omtrent 62 000 ansatte og produserer på mer enn 46 anlegg i 21 land over hele verden. På sine to innovasjonssentre i Akron, Ohio og Colmar-Berg, Luxembourg, utvikles det toppmoderne produkter og tjenester som setter industristandarden for teknologi og ytelse.

Selskapet har utviklet dekk i mer enn 100 år og har også utviklet andre kjente dekkmerker som Dunlop.

Gummien i dekkene er omtrent som gode Goodyear-dekk fra starten. Deres unike gummiblanding gjør dekkene ekstra holdbare og trygge under alle typer veiforhold. Med Goodyear-dekk kan du være trygg på at dekkene er trygge og holdbare, uansett om du kjører bil, lett lastebil eller bruker dem på en tilhenger.

 

GOODYEAR SOMMER

Rich text

Eagle F1 Asymmetric 6

Ultra-high performance dekket Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 er klar for alt. Med fremragende grep, topp håndtering og total kontroll både på vått og tørt, er du klar for hva som enn venter rundt neste sving. Alt du trenger for å komme i gang er her.

 

Klar til å bli begeistret?

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 sommerdekk har blitt designet for å gi høy ytelse under alle sommerværforhold. Dette allsidige dekket er like pålitelig som det er spennende.

  • KLAR TIL Å BREMSE med overlegen bremseegenskaper under tørre forhold
  • KLAR TIL HÅNDTERING med topp håndtering under tørre forhold
  • KLAR TIL Å GRIPE med adaptivt våtgrep
  • KLAR FOR FREMTIDEN – passer for elektriske kjøretø

Passer for elektriske kjøretøy

Eagle F1 Asymmetric 6 ble designet med tanke på elektriske kjøretøy. Dekkets støy reduserende mønster gir en reduksjon på 1 dB. Dekkets nye gummiblandingsteknologi reduserer rullemotstand for å bidra til å øke den elektriske rekkevidden. Dette betyr at dekket er klar for neste generasjon.

Rich text

Ny logo fremhever EV- og PHEV-kompatibilitet

Alle nye og nåværende Goodyear-dekk er optimalisert for å levere eksepsjonelle kjøreegenskaper for både elektriske kjøretøyer og kjøretøyer

med forbrenningsmotor, og dette vil bli gjort enda tydeligere med innføringen av Goodyears nye EV-Ready-logo. 

Den nye merkingen, som vil bli introdusert på sideveggen på alle ettermarkedsdekk fra begynnelsen av 2024, er utformet for å sikre at sjåforene kan føle seg trygge på å velge de optimale dekkene for sitt kjøretøy, uansett drivmekanisme.

Rich text

 

Kjøp dine nye Goodyeardekk hos Fagdekk!

Er du på jakt etter Goodyeardekk? KLIKK HER  for å få tilbud fra ditt nærmeste Fagdekkverksted!