Dekk, felger og andre tjenester: Finn ett Point S verksted i nærheten av deg!

Poststed

Er du på jakt etter et sted der du kan få best mulig hjelp med alt som har med dekk og felg til alle typer kjøretøy?

Point S er verden største uavhengige kjede av dekkverksteder. Vi tilbyr et stort utvalg av tjenester som blant annet dekkskifte, avbalansering, dekkhotell og og en lang rekke andre tjenester som har med dekk og felg å gjøre. Stol på ditt lokale Point S verksted for å finne dekkene som passer best til dine behov! 

Dekk og felg til alle typer kjøretøy

De fleste av våre Point S verksteder tilbyr også et stort utvalg av dekk til lastebiler, motorsykler, industri, traktorer og landbrukskjøretøy. 

Point S i Norge har mer enn 80 verksteder, fra Flekkefjord i sør til Kirkenes i nord. Alle våre verksteder er forpliktet til å respektere de strengeste kvalitetsregler for å tilby våre kunder den beste servicen.  Finn ditt nærmeste Point S bilverksted og ta kontakt med våre eksperter!

Finn et verksted i nærheten av deg

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett