Continental- sikkerhet på høyeste nivå

NY_contilogo1633449063.png

Velger du det sikre, altså Continentaldekk? Da kan vi love deg en god opplevelse i kombinasjon med full sikkerhet! Montering, lufttrykk-kontroll eller reparasjon, våre eksperter er alltid der for å hjelpe deg.

 

Velg Continental, førstevalget til ledende bilprodusenter

Be om pristilbud på Continental hos ditt nærmeste Fagdekkverksted 

 

Continental PremiumContact™ 6 - Komfort på høyt nivå

Testvinnende sommerdekk med god balanse mellom kjørekomfort og sporty ytelse. Passer godt til de fleste biler med utmerkede kjøreegenskaper på vått underlag.

 

EcoContact™ 6 – Når det skal rulle lett

Med EcoContact 6 får du god kontakt med underlaget på tørr og våt veibane. Dekket er konstruert med lav rullemotstand, og krever mindre energi/drivstoff takket være forbedret gummiblanding.

 

SportContact™ 7 Utviklet for at du skal kunne presse grensene

Testvinnende UHP-sommerdekk utviklet for den aktive sjåføren som ønsker å hente ut mer av potensialet i bilen sin. Kombinerer presise kjøreegenskaper med overbevisende ytelse ved bremsing og akselerasjon på vått og tørt underlag.

 

VanContact™ Eco - Lettrullende og støysvakt varebildekk

VanContact Eco er Continentals nyeste dekk for varebiler med dimensjonsutvalg som passer de fleste kjøretøy. Dekket er støysvakt og kombinerer lettrullende egenskaper med godt grep på tørt og vått veiunderlag.

 

VanContact™ Camper - Balansert dekk for bobiler

Dekket kombinerer gode bremseegenskaper på vått og tørt veiunderlag med god stabilitet og kjørefølelse. Dekket har også gode vanndreneringsegenskaper når det er vått.

 

Kjøp dine Continental-dekk hos Fagdekk! 

Er du på jakt etter Continental-dekk?  KLIKK HER  for å få tilbud på nye Continental dekk til din bil! 

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett