Montering og vedlikehold Continentaldekk

continental-logo-banner1601991949.jpg

Har du Continentaldekk? Du kan stole på at våre bilmekanikere vil ta seg av vedlikeholdet av dine dekk og garantere deg full sikkerhet! Montering, dekkoppblåsning, trykk-kontroll eller reparasjon, våre eksperter er der for å hjelpe deg.

 

Velg Continental, verdens ledende dekkmerke

Våre Point S- verksted tilbyr deg de beste dekkmerkene til ditt kjøretøy, blant annet Continental som hører med til verdens fem beste dekkleverandører. I tillegg til dekk er Continental også leverandør av bremsesystemer, deler til bilens drivverk og understell, elektronikk til kjøretøy, og kautsjuk.Continental bidrar også til veisikkerheten og klimabeskyttelsen.

 

Informasjon om Continental

Continental Corporation er oppdelt i to grupper : Automotive Group og Rubber Group. 
Understell & Safety, denne avdelingen tar seg av de moderne teknologiene for aktiv og passiv sikkerhet og av produktene som vedlikeholder kjøretøyenes dynamikk for å øke komforten og sikkerheten deres.

Powertrain har innoverende og effektive løsninger både for nåtiden og fremtiden til alle typer kjøretøy.
Interior grupperer alle aktivitetene knyttet til utvikling, løsninger og tjenester som tar seg av behandlingen av informasjon i kjøretøyet.

Tires er avdelingen som produserer dekk til alle typer biler – fra privatbiler til lastebiler, busser og heisekraner og også til spesialbiler, sykler og motorsykler. Dekkene Continental har en storartet kraftoverføring, en utrolig pålitelighet i alle værforhold og høy lønnsomhet.

ContiTech utvikler og produserer bildeler, elementer og fuksjonelle systemer til bilindustrien og andre nøkkelindustrier.
Continental ble grunnlagt i Hannover i 1871 som aksjeselskapet "Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie". Størsteparten av verkstedsproduksjonen i Hannover besto av myke gummiprodukter, stoffer med gummi og dekk til biler og sykler.

I 1898 ble den første utvikling- og produksjonssuksessen feiret med fabrikasjonen av bildekk med en enkel rullestripe. I begynnelsen av århundret ble stoffet til continental-balongen brukt til å huse gasscellene til den første tyske luftbalongen.

I 1904 ble Continental det første firmaet i verden som produserte bildekk med riller. I 1905 skapte Continental en forgjenger til dagens piggdekk, et klinket antispinndekk. Tre år senere skapte firmaet utskiftbare felger til turistbiler. I 1909 var den franske piloten Louis Blériot den første som fløy over den engelske kanalen. Flyarealet til hans endekkerfly er blitt dekket av materialet Continental Aeroplain.

På slutten av 1920-tallet, slo selskapet seg sammen med en av de store gummiprodusentene for å danne "Continental Gummi-Werke AG".

I 1951 begynner Continental å produsere transportbånd i stål. I 1955, er selskapet de første som produserer luftfjærer til busser og lastebiler. Masseproduksjonen av dekk med riller begynte i 1960. Ca 30 år senere, setter Continental ut på markedet de første miljøvennlige dekk til privatbiler.

I 1995 dannes avdelingen Automotive Systems for å styrke systemsektoren i forhold til bilundustrien. 

 

Kjøp dine Continental-dekk i Norge! 

Er du på jakt etter Continental-dekk? Kontakt ditt nærmeste Point S-verksted for å finne og få montert dine nye dekk av en ekspert. 

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett