Kjøp og vedlikehold dine Pirelli-dekk på ditt Point S-verksted!

pirelli1517234618.png

Informasjon om Pirelli 

Firmaet Pirelli ble opprettet i Milano i 1872 og er i dag et merke som er verdenskjent for sin høyteknologi, sin produksjonservice av høy kvalitet og sin innoverings-lidenskap som kommer fra merkets italienske røtter. 
Med 30 000 samarbeidspartnere og en omsetning på 5 milliarder euro i 2016 er Pirelli et av dekkindustriens ledende merker og det eneste som kun er spesialisert på dekk til allmennheten, inkludert bildekk motorsykkeldekk og sykkeldekk. 
For å produsere produkter av stadig høyere kvalitet, legger Pirelli vekten på operativ eksellense i  hele sin verdikjede, fra høyteknologifabrikkene til de mest dynamiske markedene med stor økonomisk vekst. Med sine 19 fabrikker i  13 forskjellige land, har Pirelli en produksjonskapasitet på 71 millioner bildekk i 2016 og eier mer enn 12 500 butikker i mer enn 160 land. Gjennom dette salgnettverket i stadig vekst kommer Pirelli nærmere sine kunder.  

 

Produktene og teknologien Pirelli 

I årenes løp har Pirelli oppnådd en sterk stilling i kategorien premium-dekk, merket eier mer enn en tredjedel av verdens markedet. Pirelli er også leader i Europa, Kina og Brasil med utskiftningsdekkene premium og sine motorsykkeldekk. 
Pirelli vier seg til produksjonen av en stor serie høykvalitetsdekk med avansert teknologi, dekk som er spesielt tilpasset kundenes behov. Serien inkluderer biler, motorsykler og sykler og  har en økende portfolio av persongjorte produkter som Pirelli Connesso TM og Pirelli Color Edition. Disse innoveringsproduktene inneholder siste teknologi og forskning for å stadig gi Pirellis kunder bedre ytelse og sikkerhet. 
Alt dette foregår med et sterkt engasjement i forskning og utvikling og med en åpen og samarbeidsvillig tilnærmingsmåte. I løpet av de siste 3 årene, har Pirellis investering i forskning og utvikling (R&D) representert 7,4% av dets inntekter, det er det høyeste budsjettet blant de fremste dekkprodusentene i verden. Merket har 1800 personer ansatt til forskning og utvikling, i 11 land og en portfolio på mer enn 5 800 patenter. 
Firmaets anstrengelser for å tilfredsstille sine kunder begynner allerede under utviklingen av dekkene. Til sine «høyverdi dekk», har Pirelli flere solide langtids partnere blant de mest prestisjefylte bil- og motorsykkelfabrikantene. Dette samarbeidet gjør Pirreli i stand til å produsere dekk til alle typer biler, for å tilfredsstille kundenes stadig mer spesialiserte etterspørsel. 
Pirelli opprettholder sterke bånd med bilsporten og beholder sin fremragende teknologi ved å stadig tilføye nye nyvinninger til det samme feltet. Selskapet finansierer i dag mer enn 460 motorsports arrangementer og er siden 2011 eneste dekkleverandør til Formel 1 verdensmesterskapet. Dette samarbeidet med bilsporten gir Pirelli mulighet til å tilby sine kunder spesialistprodukter med ekstra høy ytelse og sikkerhet. 

 

Merket Pirelli 

Merket Pirelli er kjent i hele verden som et teknologi- og eksellense-ikon. Representert av sin logo med stor «P» i mer enn et århundre, er navnet Pirelli synonym med høy kvalitet og en italienske arv som assosieres med luksusbiler. 
Ryktet og inntektene til merket ble anslått til ca 2,3 milliarder euro i slutten av 2016 og øker hele tiden på grunn av Pirellis deltagelse i bilsportkonkurranser, i design og lifestyleprosjekter såvel som fellesskaps-, kunstneriske og kulturelle initiativer. 

 

Pirellis bærekraftighet 

Firmaet Pirelli er klar over sitt ansvar som multinasjonalt firma i et globalt miljø og forplikter seg til en etisk firmadrift i alle leddene av sin produksjon. Inspirert av de 10 prinsippene til FN’s verdenspakt, sluttet Pirelli  i 2004 seg til en bærekraftig utviklingsmodell for å styre sine foretaks innvirkning økonmisk, sosialt og miljømessig. Av den grunn forplikter hver produksjonsenhet seg til å føre en forsvarlig og bærekraftig bedriftspraksis innenfor sine egne aktiviteter, og samtidig samarbeide med andre enheter og samarbeidspartnere. 
Samarbeidet mellom Point S og Pirelli
Point S og Pirelli har en lang kommersiell samarbeidshistorie bak seg på flere markeder. Samarbeidet på internasjonalt nivå er i de senere årene blitt styrket i så sterk grad at de har blitt internasjonale samarbeidspartnere. Samarbeidet er i dag godt etablert i mer enn 15 land rundt omkring i verden med flere hundre tusen dekk solgt hvert år. Point S og Pirellis felles mål er å utvikle sitt samarbeid i de landene Point S har filialer, ved å utnytte forhandlingskapasiteten til hvert verksted og samtidig garantere en langsiktig lønnsomhet. 

 

Produktserien Pirelli 

Pirelli prøver hele tiden på en best mulig måte å tilfredsstille sine kunders stadig forandrende ønsker og behov. Dette innebærer en stadig utvidelse av deres produktportfolio og utviklingen av eksklusive applikasjoner og persongjøringen av bil- og motordeler. 

 

Dekkserien Pirelli

PZERO: Den populære P Zero™ som ble lansert i 1986 til luksusbiler, oppretter industrinormer for store dekk, utviklet med de beste teknikkene. De har garantert maksimal ytelse når det gjelder kjørenøyaktighet og bremsesikkerhet på våte og tørre veier. Produktene P Zero™ kombinerer teknologier med produksjonsprosesser og spesialtilpasset materialet for å tilfredsstille behovene til hver bil og slik betydelig forbedre kjørekarakteristikkene. Disse legendariske dekkene har mottatt mer enn 800 homologiseringer for dekk mellom 17 og 22 tommer. 

CINTURATO: Cinturato P7 er et sommer- og helårsdekk på middels til stor størrelse. Det kombinerer innovering,ytelse og sikkerhet, Pirellis grunnpilarer. Merket er basert på de nye kravene til økologisk bærekraftighet basert på «grønn ytelse». Det nye materialet er miljøvennligere og deres svake kjøremotstand reduserer CO2-utslippene. 
Cinturato P7 Blue er det første dekket av europeisk merke som har blitt klassert i A-kategorien for sin kjøremotstand og sitt veigrep på våt vei. Helårsdekket Cinturato P7 er blitt utformet for å tilfredsstille behovene til det nord-amerikanske markedet for sesongbruk og varighet. 
Serien Cinturato inneholder tre andre produktserier på en størrelse under eller lik 17 tommer. Cinturato P1 Verde, som er beregnet på små og middels store biler og som har bestått testen ADAC (German Automobile Club) i januar 2017. Det nye materialet, en blanding av innoverende rullebånd og redusert vekt gir mindre kjøremotstand  og økt sikkerhet på våt vei. 
Cinturato All Season+ sommer er utformet for mer urbane omgivelser både sommer og vinter, og har en versjon Seal Inside som garanterer at luften ikke lekker ut, selv ved punktering. 

WINTER: vinterdekket premium til Pirelli er Winter Sottozero, et produkt på stor størrelse med et optimalt veigrep og ytelse under allslags vinterføre. Spesialblandingen øker veigrepet på en temperatur under 7°C. En nyvinning på bladnivået gjør at det kan «fange» snøen og gir bedre trekk, noe som minsker bilens indre støynivå. Cinturato Winter er beregnet på små og mellomstore biler og er blitt utformet for å tilfredsstille behovet til de europeiske kundene med hensyn til sikkerhet og veigrep. Det er et av markedets mest lydløse vinterdekk. 
Pirelli har også lansert produkter for ekstreme vinterforhold. Disse dekkene på mellom 15 og 20 tommer, er blitt utformet i spesialiserte forskningssentere og produsert i Russland og testet i Russland, Nord-Europa og Canada. 
Piggdekket Winter Ice Zero kombinerer vinterproduktenes teknologi med bruken av pigger med patentnavnet «doble klør» som betydelig øker dekkets trekk. Winter Ice Zero FR er beregnet for bruk i sentrum av nordiske hovedstader hvor bruken av pigger er reglementert eller forbudt, og hvor snøen eller isen blir liggende på veiene en del av året. 

SCORPION: som er beregnet på SUVS og crossovers og produsert av premium- eller prestisje-bilprodusentene, er markedets mest teknologisk innoverende dekk. 
Scorpion Verde og Scorpion Verde All Season tilbyr et svært høyt veigrep og bremseytelse uten av den grunn å ofre respekten for miljøet, komforten og sikkerheten, om det så er på tørre eller våte veier. Bilprodusentene har valgt dekket for dets kjøreytelse, dets svake kjøremotstand og dets reduserte vekt som naturlig reduserer drivstoffforbruket og CO2-utslippene. 
Scorpion Zero All Season ble opprinnelig introdusert i 2016 som utstyr for prestisje- og premium-produsentene av SUV. 
Scorpion Zero All Season Plus ble lansert på det amerikanske markedet for å tilfredsstille ønsket om å redusere drivstoffforbruket og samtidig beholde de amerikanske SUV’enes høye ytelse. Dekket Scorpion All-Terrain kombinerer polyvalens og en storartet ytelse utenfor veien, og Scorpion Winter ble spesiallaget for å utstyre prestisjebiler og biler av ekstra høy kvalitet som garanterer passasjerenes sikkerhet på allslags vinterføre. 
Når det gjelder vinterdekkene, har Pirelli utformet Scorpion Winter for å utstyre SUV’ene, og lagt ekstra vekt på høykvalitet. Dekkene gir føreren større sikkerhet en noen gang for de garanterer maksimal stabilitet og kontroll, både på tørre og snøbelagte veier. Scorpion Ice & Snow, utformet spesielt for vinterbruk,  er karakteristisk med sitt rullebånd med asymmetrisk design, med store riller på langs og hjørneblokker som garanterer føreren full kontroll over kjøretøyet, selv under de vanskeligste klimaforhold. 

CARRIER: Pirelli produserer også dekk til lette varebiler. Carrier, Carrier All Season og Carrier Winter er produkter beregnet for lette varebiler som gir svak kjøremotstand og stor pålitelighet under alle værforhold og ment til bruk på lange bilturer. 

 

Spesialegenskaper

 • RUNFLAT. Med dekket RUNFLAT kan bilen fortsette å kjøre i ca 80 kilometer med en gjennomsnitts hastighet på 80 km/t etter en punktering, takket være skulderforsterkningen som gjør at man kan beholde stabiliteten og kontrollen over kjøretøyet. Dette dekket brukes av bilprodusentene BMW, Mercedes og Alfa Romeo. 
 • SEAL INSIDE. Teknologien Seal Inside™gjør at bilene kan beholde samme kjørehastighet uten å miste lufttrykket, selv ved punktering. Dette er mulig takket være et indre lag som fyller punkteringshullet etter at gjenstanden er fjernet. Denne dekkteknologien blir brukt av bilprodusenter som Porsche og Volkswagen. 
 • PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM. Dette bråkannuleringssystemet til Pirelli reduserer betydelig dekkenes kjørestøy på veien ved å bruke et svampmateriale i det indre fordoblingslaget som gjør det mulig å filtrere frekvensen som kommer fra innsiden av bilen. McLaren, Lamborghini, Porsche, Audi, Volvo og Land Rover bruker alle dette systemet. 

 

Motorsykkeldekk-serien Pirelli

Pirelli produserer to merker til motorsykler: Pirelli og Metzeler,som gjør at firmaet kan tilfredsstille en stor del av kundenes behov. De rivaliserer innenfor forskjellige produksegmenter og utfyller hverandre når det gjelder verdier og styrke. Dette gjør at merkene kan vinne deler av markedet som før er blitt okkupert av konkurrenter ved å slette ut produktenes forskjeller. 

PIRELLI 
Merket Pirelli er synonymt med konkurranse på høyt nivå, høykvalitetsteknologi i ytelse og i den italienske tradisjonelle designen. Pirellis kunder setter pris på produkter med høy ytelse og fascineres av stadig fornyet innovering. 

PIRELLI DIABLO DIABLO persongjør selve konkurranseånden. Diablo Superbike (dekk- slicks) er det offisielle dekket til Motorsykkel-Verdensmesterskapet (WSBK ) og inneholder et stort antall sikkerhets og spesialutstyr utformet for å tåle ytelser under forskjellige temperaturer og på asfalt med forskjellige karakteristikker. Dekkene Diablo Supercorsa er laget for å bli brukt av sportsbiler på veier og både i profesjonelle og amatørkonkurranser. 
Dekket Diablo Rosso er et internasjonalt kjent kvalitetsdekk ansett av sportsmediaer som det beste dekket til sportsbruk, for det har høy ytelse både på tørr og våt vei. (Diablo Rosso III, Motorrad 2017). 
Pirelli Diablo Rosso Scooter er et sportsprodukt utformet til scooter-deler. Det fåes også i radiale spesialformat for ekstra store scootere, og gir en ypperlig sportsprestasjon. 

PIRELLI SCORPION: Scorpionserien er utformet for å bli brukt både på veier og i terreng, og er perfekt egnet for sportsreiser. 
Scorpion Trail II er utformet til motorsykler med store sylindere for motorsyklister som ønsker dekkytelsene til dekk beregnet på sportsreiser, også på våte veier. 
Dekket Scorpion Rally STR har et aggressivt utseende og en ytelse tilsvarende de beste produktene fra Enduro Street. Pirelli Scorpion MX er den beste terrengbilen og har vunnet 66 verdenstitler i Verdensmesterskapet i MotoCross, FIM. 

METZELER : 
Merket Metzeler har en lang tysk arv. Merker er pålitelig, trygt og beregnet på kunder som ser på motorsykkelkjøring som en måte å uttrykke sin frihet på og som mener at motorsykkelen er det perfekte fremkomstmidlet for å reise og utforske. 
METZELER ROADTEC. Roadtec 01 er blitt premiert og er selve referansen for høy ytelse, til og med på våte underlag med maksimal varighet og komfort, og et optimalt veigrep. 
METZELER MARATHON. ME880 Marathon og ME888 Marathon Ultra – finnes i mange forskjellige størrelser og versjoner for tilhengere av en klassisk stil.

 

Kjøp dine Pirelli-dekk i Norge! 

Er du på jakt etter Pirelli-dekk? Kontakt ditt nærmeste Point S-verksted for å finne og få montert dine nye dekk av en ekspert. 

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett