Montering og vedlikehold av Goodyear-dekk i våre Point S-verksteder

logo-goodyear1603727674.jpg

Nøkkelinformasjon Goodyear-dekk

Firmaet Goodyear ble grunnlagt i Akron (Ohio) i 1898 og er i dag et verdenskjent merke, deres første prioritet er sikkerhet og kjørekomfort og også innovering og kundenes tilfredstillelse. Med rundt 69 000 samarbeidspartnere og 52 fabrikker fordelt på 22 land, plasserer Goodyear seg på andre plass blant verdens beste dekkfabrikanter. For å produsere produkter av stadig høyere kvalitet satser Goodyear på nyvinnende teknikk og bærekraftig utvikling. 

 

Goodyears produkter og teknologi

Gruppen tar ikke sin suksess forgitt. Nye oppdagelser blir til ny teknologi og den nye teknologien blir til nye produkter ment for å gi bilførerene en bedre kjøreopplevelse.
Merket har kun et mål med alle sine nye produkter: å gjøre de best mulig for å mestre alle mulige situasjoner om det nå er på veiene eller i sporene, om vinteren eller om sommeren, på tørt eller vått underlag. Den sparer ikke på noe for å oppnå denne utfordringen.
Godyears Slagord « Made to feel good » sier alt om det nyvinnende konseptet til det amerikanske merket og dets fremtidsengasjement. Med disse 4 ordene vil den amerikanske kjempen formidle at den kjenner dine forventninger, særlig med hensyn til kjøreopplevelse. Den prøver alltid å sette seg i ditt sted i dekkfabrikasjonsprosessen for å gi deg dekk tilpasset til dine behov og gi deg gledesopplevelser ved rattet.

De har særlig utviklet flere teknologier som:

 • « Tall and Narrow » utviklet spesielt til den nye Renault Scenic som gir en eksepsjonell kjøremotstand, un aerodynamisme og en unik kjørekomfort. 
 • SoundComfort som reduserer lydnivået ombord i en bil.
 • Silent Armor  som styrker dekkenes motstansevne mot punktering og kutt. 
 • SmartTred som gjør at dekkene tilpasser seg alle kjøreforhold takket være spesielle rullesoner.
 • TOPIndicator som sikrer slitasjeovervåkning av rullestripen om vinteren.
 • ActiveGrip som jevnt fordeler dekkenes trykk for godt veigrep og en god yteevne.
 • FuelSaving som reduserer bensinforbruket.
 • MultiControl Ice som garanterer en perfekt kontakt mellom piggene og veiens overflate.
 • 3D-BIS13 som optimiserer dekkenes fasthet og stabilitet.
 • WearControl Technology som forbedrer bremsedistansen på fuktig underlag og reduserer bensinforbruket.
 • SmartWear som forbedrer bremseavstanden på våte underlag og reduserer bensinforbruket. 
 • RunOnFlat som tillater en å kjøre selv med flate dekk.

Goodyears deltagelse i sportens verden er ikke av i går. Det er allerede over et århundre siden at det amerikanske merket gjorde denne sektoren til sitt favorittdomene. Goodyears eventyr i løpenes verden begynte allerede i  1901. Et godt år hvor firmaet begynte å produsere racerdekk til Henry Ford. Det fortsetter i denne banen med suksess takket være solide partnere med mange forskjellige merker av racerbiler, federasjoner og forskjellige piloter med internasjonalt rykte.

 

Merket Goodyear

Sikkerhet er merket Goodyears største prioritet. Ved å integrere teknologi i siste skrik, kommer dekkene på første plass i en rekke sikkerhetstester. En rekke konstruktører av luksusbiler assosierer seg til merket Goodyear med strategisk utvikling som mål.

 

Goodyears varighet

Det amerikanske firmaet er svært opptatt av å beskytte miljøet, og er klar over at skjebnen til dekkproduksjonen og alle de andre aktivitetssektorene avhenger i stor grad av bevaringen av planeten vi lever på. I alle sine bestemmelser fra valg av materiell til produseringssyklusen og resirkulering, prioriterer merket miljøspørsmålet. 

 

Samarbeidet mellom Point S og Goodyear

Point S og Goodyear Dunlop Tires har et kommersielt historisk forhold på flere markeder. Samarbeidet deres på internasjonalt nivå er blitt styrket i den grad at de har sluttet seg sammen og blitt verdenspartnere. Dette partnerskapet er i dag veletablert i mer enn 18 land i verden rundt med flere hundre tusen dekk solgt hvert år. Point S og Goodyear har som felles mål å utvikle sitt samarbeid i de landene hvor Point S har filialer ved å utnytte forhandlingskapasiteten til hvert bilutsalg og samtidig garantere en langsiktig lønnsomhet. 

 

Produktserien Goodyear

Eksepsjonell stabilitet, langvarighet og soliditet betegner Goodyears dekk. Merket er stadig på jakt etter nye oppfinnelser for å utstyre sin dekkserie med nye kreative ideer.
Eagle:  dette dekket rommer teknologien Goodyear ActiveBraking, det gjør at det kan øke sin kontaktflate med underlaget  og oppnå en eksepsjonell bremsekapasitet både på tørre og våte veier. Den inneholder en blanding av høykvalitetsgummi som gir den et bemerkelsesverdig veigrep både på tørre og våte veier. Rullestripen dens er asymetrisk og inneholder et svært sterkt og solid støttegummilag for å bevare en utmerket stabilitet i svingene. Den inneholder også teknologien Fuel Saving, som reduserer bensinforbruket. Den finnes både for biler og for SUV.  

 • Vector 4Seasons : Utmerket kjøreevne under alle slags værforhold hele året. Teknologien "REAKTIV VÆRMELDING" gjør at den kan tilpasse seg klimaforandringene. Den er også utstyrt med teknologien "Smart Tired",og er like effektiv sommer som vinter og gir maksimal kjøresikkerhet. Dekk laget for biler, for SUV men også for vogner.  
   
 • Ultragrip : Uansett hvilke vinterforhold den utsettes for har Ultragrip en stor yteevne takket være gummiblandingen som gjør at den bevarer veigrepet selv under sterk kulde. Den er laget for rask kjøring, den beholder en optimal hardhet som sikrer et svært godt veigrep på tørre som våte veier. Den sentrale delen av rullestripent er i kontinuell kontakt med veiens overflate, for en mer presis kjøring på tørt underlag .Rullestripens V-riller evakuerer raskt vannet for en bedre kjørekontroll på fuktig vei eller vei med smeltet snø. Delenes oppstilling minsker kjørebråket og gir en komfortabel og lydløs kjøring. Dekk laget for biler, SUV og også for vogner.
   
 • EfficientGrip : Mer sikkerhet, mindre bensinforbruk. Den er utstyrt med teknologien "Wearcontrol" for å kontrolere dekkenes slitasje.  "ActiveBraking" gir en aktiv bremsing. Dekk laget for biler, SUV og også for vogner.
   
 • DuraGrip: Dette dekket har en svak kjøremotstand som minsker bensinforbruket. Goodyears teknologi 3D-BIS øker dekkets overlate i kontakt med jordunderlaget, og forbedrer på denne måten dekkets veigrep. Den asymetriske profilen inneholder et hardt støttelag som sikrer dekkets funksjon i svinger. DuraGrips rullestripe er lagd med et raskt vannevakueringssysytem som reduserer risikoen for vannplaning. Lydløs og komfortabel kjøring. Dekk spesiallaget for biler.
   
 • Wrangler: Dekk spesiallaget for SUV. Det perfekte kompromi mellom terreng og vei. Den står i mot punkteringer og kutt i all slags terreng. Den har stor yteevne og bevarer en sterk trekkkraft selv på våte veier og i gjørme. Dens kilometerkapasitet er blitt forbedret. Den er utstyrt med teknologien Fuel Saving for å minske bensinforbruket. 
   
 • Cargo : Dekk spesiallaget for varebiler og vogner, utformet for å gi best mulig  komfort, varighet og sikkerhet. Dens eksepsjonelle veigrep gjør den til vannplaningens største fiende.

 

Kjøp Goodyear dekk i Norge!

Er du på jakt etter Goodyeardekk? Kontakt ditt nærmeste Point S-verksted for å finne og få montert dine dekk av en av våre eksperter

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett