Kjøp og vedlikehold av dekk Nokian

Nokian_logo_background1516977376.png

Nøkkelinformasjon om Nokian

Nokian Tyres plc ble grunnlagt i 1988 og dets røtter går tilbake til 1898, med fondasjonen Suomen Gummitehdas Oy (« En finlandsk gummifabrikant»). Med sin store ekspertise og innoveringskapasitet og lange erfaring på 120 år, kan Nokian garantere at du kjører rolig til sinns i full sikkerhet.

 

Samarbeidet mellom Point S og Nokian

Point S og Nokian Tyres har en lang kommersiell historie bak seg på flere markeder. Samarbeidet på internasjonalt nivå er blitt styrket i de siste årene for å tilslutt å slå seg sammen og bli verdenspartnere. Vårt felles mål er å utvikle vårt samarbeid i de landene hvor Point S er tilstede, og bruke forhandlingskapasitetene til hvert bilutsalg og samtidig garantere lønnsomhet på lang sikt.

 

Dekk Nokian

Nokian fabrikerer og utvikler dekk av høy kvalitet til privatbiler, små og store lastebiler. Siden Nokian er en skandinavisk forhandler er vinterdekkene spesielt innoverende for at sjåførene skal kunne kjøre i full sikkerhet om vinteren. Mer enn et hundretalls patenter på vinterdekk og den beste  plasseringen i tidsskriftenes tester, år etter år har gjort dekkene Hakkapeliitta og de andre vinterdekkene Nokian til en referanse .Fabrikken utvikler også sterke dekk om sommeren og til alle sesonger for å tilpasse seg de europeiske sjøførene. 

Nokian overgår hele tiden seg selv for å tilfredstille behovene til sine partnere og garantere sikkerheten til alle typer kjøretøyer.  I fabrikkens katalog finner man et stort utvalg av modeller for alle typer kjøretøyer:

 • Dekk til SUV / 4x4
 • Dekk til varebiler
 • Dekk til lastebiler
 • Dekk til store biler

 

Kjøpe og vedlikeholde dine Nokian dekk hos Point S

Er du på jakt etter Nokian dekk? Kontakt oss på ditt nærmeste Point S-verksted for å finne og montere dine nye dekk.

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett