Kjøp og vedlikehold dine Yokohama-dekk på våre Point S-verksted

yokohama-logo-banner1601993486.jpg

Yokohamas-historie

Yokohama Rubber Company Ltd er et japansk selskap som særlig har investert i dekk-sektoren, sektoren representerer ca 80% av selskapets aktivitet. Yokohama produserer og leverer i tillegg produkter i marinebransjen, flybransjen, industriproduktet og golfprodukter. 
Firmaet ble etablert i 1917 i byen med samme navn, Yokohama. For å få mer informasjon om firmaets opprinnelse, historie og utvikling, klikk på lenken under: 
http://specials.yokohama-online.com/100-years/

Firmaets hovedsete ligger i Tokyo i Japan, det europeiske setet ligger i Düsseldorf i Tyskland.  Yokohamas europeiske etablering inkluderer også et bilutsalg og et testverksted i Nuerburgring. 
For vintertestene har Yokohama en ultramoderne senter i Sverige i nærheten av polarsirkelen, hvor firmaet utfører testene og dekkutformingen. For å øke sin verdensberømmelse har Yokohama i 2015 signert en samarbeidsavtale med fotballklubben, Chelsea FC Premier League.

 

Samarbeidet mellom Yokohama og Point S

Forholdet mellom Point S og Yokohama er blitt styrket over tiden gjennom de forskjellige partnerskapene på nasjonalt nivå. Samarbeidet med Storbritannia har vokst betydelig, akkurat som samarbeidet med flere andre land. I 2018 vil Yokohama øke sitt samarbeid med Point S, etter at de har oppnådd en spesialstatus hos merket. Dette priviligerte forholdet vil favorisere Point S og Yokohamas felles markedsvekst. 

 

Dekk Yokohama til alle kjøretøy: biler, lastebiler og mange andre!

Yokohama tilbyr alle typer dekk til passasjerbiler, varebiler, lastebiler, busser og sportsbiler. Høykvalitets- merket ADVAN hører inn under Yokohamas premium portfolio og leverer  dekk og dekk-utstyr fra merkets begynnelse i samarbeid med bilindustriens fremste fabrikanter i verden som f.eks. Porsche, Daimler og BMW for å nevne noen. 
Yokohama bidrar også til bilsporten på konkurransenivå og da særlig til nasjonale og internasjonale konkurranser som holdes over hele verden. For å nevne noen: bil-verdensmesterskapet FIA som siden 2006 får produsert alle sine dekk hos Yokohama. 
Deltagelse til Yokohama i bilsporten både på nasjonalt og internasjonalt nivå, fører til en stadig forbedring og utvikling av  Yokohamas kyndighet og ekspertise. Yokohama tilbyr i tillegg en miljøvennlig og bensinsparende dekk-serie, BluEarth, som reduserer kjørestøyen, drivstoff-forbruket og øker komforten og respekten for miljøet. 
Til SUV’ene og 4x4 kjøretøyene tilbyr Yokohama serien Geolandar som sikrer en bedre kilometermåling og en større drivkraft, og også bedre slitesterkhet og komfort. 

 

Vinterdekkserien Yokohama 

Oppdag vinterdekkserien Yokohama og last ned filen under for å finne dine idealdekk:

 

Sommerdekk-serien Yokohama

Last ned filen for å velge dine sommerdekk

 

Dekkserie til lastebiler

Last ned filen for å finne de perfekte dekkene til din lastebil

 

Hvor får du kjøpt Yokohama-dekk? 

Er du på jakt etter Yokohama-dekk? Ta kontakt med ditt nærmeste Point S-verksted for å finne dine Yokohama-dekk og få montert dine nye dekk av en av våre eksperter!

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett