Hvorfor benytte dekkhotell?

Å bytte mellom sommer- og vinterdekk er et årlig ritual for de fleste norske bilister. Men hvor skal du lagre dekkene når de ikke er i bruk? Dekkhotell er en ypperlig løsning. Her er noen gode grunner til å vurdere å benytte et dekkhotell for dine dekk.

Hvorfor benytte dekkhotell
Rich text

Riktig lagring

Dekk krever spesielle lagringsbetingelser for å bevare deres kvalitet over tid. De bør beskyttes mot direkte sollys, ekstreme temperaturer, fuktighet og forurensning. I tillegg bør de lagres i en oppreist posisjon for å unngå deformasjon. Et dekkhotell sørger for at dekkene dine lagres under de riktige forholdene, noe som vil bidra til å forlenge deres levetid.

Plassbesparende

Dekk tar opp mye plass, noe som kan være et problem, spesielt hvis du bor i en leilighet eller har begrenset lagringsplass hjemme. Ved å benytte et dekkhotell, frigjør du verdifull plass i garasjen, boden eller kjelleren. Du slipper også å håndtere dekkene. 

Bekvemmelighet

Å bytte dekk kan være en tidkrevende og fysisk utfordrende oppgave. Ved å benytte et dekkhotell overlater du denne jobben til profesjonelle. De vil også sørge for at dekkene dine er rene, har rett trykk, balansert og er i god stand før de monteres på bilen din. Dette øker din trygghet. 

Sikkerhet

Dekk som lagres feil kan bli skadet. Et eksempel er at hvis dekkene blir utsatt for fukt kan gummien morkne raskere slik at levetiden på dekket blir kortere. Ved å benytte et dekkhotell unngår du disse risikoene.

Økonomisk fornuftig

Selv om det er en kostnad forbundet med å bruke et dekkhotell, kan det faktisk spare deg for penger på lang sikt. Riktig lagring og vedlikehold kan forlenge dekkets levetid, noe som betyr at du ikke trenger å bytte dekk så ofte.

Enkelt og effektivt

Den største fordelen med å lagre dekkene på dekkhotell er når du skal skifte fra vinterdekk til sommerdekk eller motsatt. Det er utrolig enkelt. Du kjører bare bilen til din Fagdekk forhandler hvor du har dekkene dine på dekkhotell, tar en kopp kaffe og venter litt. Vipps, så er bilens dekk byttet. Enklere blir det ikke. 

 

Fagdekk/Point S tilbyr dekkhotell for alle våre kunder gjennom alle verksteder rundt i hele landet. Vi sørger for at dekkene dine er trygt lagret, godt vedlikeholdt og klar til bruk når du trenger dem. Vårt mål er å gi deg valuta for pengene og gjøre livet ditt litt enklere.