Dekkbutikken Ålgård

Company name
Fagdekk / Point S - ÅLGÅRD
Kontaktinformasjon
Kongsgata 12
4331 ÅLGÅRD
Åpningstid
  • Mandag 08:00 - 16:00
  • Tirsdag 08:00 - 16:00
  • Onsdag 08:00 - 16:00
  • Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag Stengt

Litt informasjon om oss

Dekkbutikken er et lokalt dekkfirma som tilbyr salg og montering av dekk/felger samt rekvisita til bilen din. Vi har vært i drift siden 2005 og er et raskt voksende selskap som stadig utvider sitt utvalg av produkter og tjenester. Vi har et bredt spekter av dekk og felg til personbil, varebil, bobil, campingvogner, tilhengere etc. Er du på jakt etter billigst mulig dekk har vi det (Budget) Vil du ha gode dekk som ikke koster for mye har vi også det (Medium) Eller vil du ha de beste, har vi selvsagt det også (Premium)  Vi er framtidsrettet bedrift som stadig utvikler våre tjenester etter kundens behov.

Vi har lang erfaring innen dekkbransjen.

Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et stort utvalg av dekk og felger både til personbil, vare, bobil og 4x4. Vårt mål er at du alltid skal oppleve rask og pålitelig service. Vi sjekker, skifter og bytter både dekk og felger.

Godkjent dekkverksted

Vi er godkjent som dekkverksted av Statens Vegvesen. Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Vi har godkjent teknisk utstyr, god kvalitetssikring og lang erfaring med reparasjon og omlegg av dekk. Du skal være trygg når du velger å handle dekk hos oss. Vi tilbyr personlig service og lokal kunnskap samt et bredt utvalg av dekk tilpasset enhver biltype og lommebok.