Bodahl- Johansen AS, avd Halden

Company name
Fagdekk / Point S - HALDEN
Kontaktinformasjon
Grønnliveien 3
1781 HALDEN
Åpningstid
  • Mandag 08:00 - 16:00
  • Tirsdag 08:00 - 16:00
  • Onsdag 08:00 - 16:00
  • Torsdag 08:00 - 18:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag Stengt

Litt informasjon om oss

 

Gå til vår hjemmeside for timebestilling o.l.: https://bodahl.com/

 

Velkommen til vårt bilgummiverksted i Halden på Brødløs, der vi legger vekt på førsteklasses dekktjenester. Vårt fokus er på å betjene kunder med mindre kjøretøy, fra personbiler til varebiler, til trillebårer og traller. Vi forstår viktigheten av riktig dekkvalg for å sikre kjøretøyets ytelse og sikkerhet.

Vår omfattende portefølje inkluderer dekk fra anerkjente merker i ulike størrelser, slik at du kan velge den optimale løsningen for dine kjøretøybehov. En ekstra tjeneste som vi tilbyr er vårt dedikerte dekkhotell. Her tar vi ansvar for lagringen og vedlikeholdet av dine dekk, og dette bidrar til å forlenge deres levetid og ytelse. Hos oss kan de enten komme på Drop-in eller sitte hjemme og bestille den timen som passer deg best. 

Vårt kompetente team består av eksperter som kan hjelpe deg med alle aspekter av dekktjenester, inkludert rådgivning, installasjon, balansering og generell vedlikehold. Vi har en sterk forpliktelse til å sikre at dine kjøretøy alltid er i optimal stand for både sikkerhet og effektivitet. 

Vi inviterer deg til å besøke vår dekkbutikk i Brødløs, Halden. Vårt mål er å være din pålitelige partner når det gjelder dekk og kjøretøyvedlikehold.

Alle våre tjenester

Person- og varebildekk
Motorsykkeldekk
Balansering
Bilbatteri
Lettmetallsfelger/ stålfelger
Dumperdekk
Industridekk
Dekk til lette lastebiler
Årstidsbestemt dekkskifte
Lastebil, buss og anleggsdekk
Dekkhotell
Dekktrykk

Fagdekk / Point S verksted i nærheten av HALDEN