Totalleverandøren Point S: Dekk, felger, dekkhotell og mye mer

Stol på Point S for å ta seg av alt som har med dekk og felg å gjøre!

Vi tilbyr en rekke dekktjenester for å ta vare på bilen din: skifte av dekk, felger, dekkhotell, avbalansering og kontroll av slitasje, lufttrykk mv. 

 

Kjøp av sommerdekk og vinterdekk

Våre Point S mekanikere vil hjelpe deg å finne dekkene som passer best til dine behov om du ønsker å kjøpe nye sommerdekk eller vinterdekk. I tillegg tilbyr vi alle dekktjenester for å vedlikeholde og forlenge dekkenes varighet : avbalansering, montering på bil, kontroll av lufttrykk og evt. dekkreparasjoner hvis det skulle bli nødvendig.

 

Dekk til lastebiler, landbruksmaskiner og industri 

Point S tar vare på dine dekk uansett hvilket kjøretøy du har! De fleste av våre Point-verksteder tilbyr dekk og tilbehør også til yrkesbiler som lastebiler, landbruksmaskiner og til industri. 

Poststed
Finn et verksted Finn ditt nærmeste Point S-verksted!
No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett